Garanti og reklamasjonsvilkår


Garantitid og forventet levetid er to forskjellige ting. Levetiden for et massasjebad, boblebad eller jacuzzi vil avhenge av hvor flink du er til å ta vare på badet ditt og hvor god kvaliteten på produktet er fra produsentens side.


Et massasjebad fra Spabutikk1.no vil ha en levetid langt utover garantitiden og når det er behov for service på badet har vi dyktige serviceteknikere med fagkunnskap som kan hjelpe deg. Vi har også til enhver tid deler på lager i tilfelle noe uventet skulle skje med ditt bad.

Når du kjøper et massasjebad fra oss, inngår du et kundeforhold med kunnskapsrike, profesjonelle medarbeidere.


Generelt så har vi som forbrukere i Norge god beskyttelse gjennom kjøpsloven. Den gir oss 5 års reklamasjonsrett overfor den Norske leverandøren . 5 års reklamasjonsrett vil gjelde for massasjebadets varige komponenter som er ment til å vare mer enn 5 år. Det er begrenset garanti på slitasjedeler eller deler som er avhengig av ditt vedlikehold, som for eksempel puter og lokk. Ingen garanti dekker skader som er forårsaket av feil bruk eller misbruk, frostskader etc. 

Det er derfor viktig å være nøye med vannkvalit/vannkjemi, rent filter , vedlikehold av lokk etc.slik at skader ikke oppstår.


Feil bruk av pleiemidler/ vannkjemi som fører til korrosjon, tæring eller skader på skall/pumpe, rørsystem, dyser, kabinett , puter og lokk.dekkes ikke av garanti.

.

Selve produktgarantien i seg selv er ikke nok. Du er også avhengig av at leverandøren/forhandler holder seg i det norske markedet. Erfaring viser at ikke alle leverandørene som er i markedet i dag vil være på det norske markedet om få år. Det at vi som leverandør/forhandler er langsiktige og har god økonomi er derfor viktig for deg som kunde.


Dersom feil oppstår på spabadet er kunden ansvarlig for at nødvendig tilgang til alle sider rundt spabadet er lagt til rette for servicemann.

Dette gjelder spesielt dersom spabadet er nedfelt i terasse/gulv , innebygget  etc .Dersom dette ikke er klargjort på forhånd,  vil man bli fakturert for medgått arbeidstid etter vanlige satser